Idag har Alice varit en riktig busfröken. Haft svårt att komma till ro och knappt sovit alls under dagen vilket resulterat i en liten bråkfia. Nu ligger hon dock i babygungan och har sovit en bra stund. 

När Andreas kom hem efter jobbet idag begav mig till Borlänge för att hämta ut telefonen. I Augusti tappade jag min telefon i klassrummet, precis vid terminstart och sen dess har skärmen varit spräckt. Jag funderade ett bra tag på att låta den vara så till April då jag får förnya mitt abonnemang. Men sen råkade jag skrämma Andreas en morgon förra veckan så att han i sin tur råkade knuffa ner telefonen i golvet och det blev liksom dödsstöten för min kära Iphone. Som tur var hade de januarierbjudande på att fixa Iphoneskärmar på valfrimobil i Borlänge. Så för 599:- fick jag skärmen lagad. Riktigt bra pris och ett bra jobb. Nu är telefonen som ny! 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: