Idag blir Alice 3 månader. När man är så liten får man fira varje månad. Igår var Madde här och fotade lite 3 månaders foton på Alice. Det blev verkligen jättefina foton. Alice har ju börjat ta napp för några veckor sedan så passade perfekt med lite nappfoton. 

Bebis i tekopp 


Idag var vi till BVC och tog 3 månaders vaccinering också. Gick riktigt bra. Alice skrek till direkt efter sticket men blev lugn rätt fort igen. Hon undrade väl vad tusingen de där tanterna höll på med.
Nu ska vi nog ta det lite lugnt ett tag. Så får vi se hur Alice reagerar på vaccinet. Vissa barn får ju feber och kan bli lite smågriniga efter sprutan.

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: