Titta här vad som gick att hämta på posten idag. Min vän Madeleine hade MeandI party för några dagar sedan och idag hämtade jag ut det jag beställt. Klädpartyn hos Madde hör lite till våren och hösten för mig. Jag har gått på MeandI partyn i några år nu fast deras sortiment riktar sig mycket mot barn så har de också en hel del fina vuxenplagg. Den här gången blev det dock mest saker till Alice. Är ju mycket roligare att köpa söta bebiskläder än stora storlekar till mig själv. Har ju inte gått ner alla graviditetskilon ännu. Även om 20 kilo har trillat bort av bara farten så har jag flera kilon till som jag vill få bort. Känns dock inte helt prioriterat nu men blir nog mer inspirerad mot våren. Det här blev det iallafall.Matchande mössor till mig och Alice. Så fint med grönt till våren. Passar nog Alice om några månader. Body med matchande knästrumpor.Klänning som passar till bodyn. Magic pants till mig. Har hört massa bra om dessa så ska bli kul att se om det blir en favorit.De här hittade jag i säljarens fyndväska. De var nedsatta i pris så fick tag i dessa, plus ett par byxor och fina strumpor till Alice kusin Olle. 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: