Nu är jag hemma från 30års kalaset. Var min kompis Sanna som fyllde 30 idag. Sanna och jag träffades i år 2 på Lugnetgymnasiet. Både jag och hon var rejält skoltrötta och hade gått om ett år, så det var verkligen en slump att vi skulle hitta varandra. Tänkte på det, att i år kommer det att bli många kalas för min del då min årskull fyller 30. För att fira Sanna hade hon bjudit sina vänner till Blackstone Steakhouse. Jag beställde en Seafood pizza som var riktigt god. Sanna fick också en liten present av mig, nämligen ett kurbits print från Lena Wikman design. 

Köpte även några prints till Alice rum samtidigt men de får ni se en annan dag.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: