Idag har Alice kläder från Polarn och Pyret vilket är en present från min vän Camilla. Kläderna är i stl 62 och är liite för stora för Alice men känner att jag behöver börja använda den storleken då jag hört att bebisar brukar spurta i längd vid stl 62 och att många får lov att hoppa över den storleken. 

Camilla är förresten min barndomskompis från Mora. Vi gick på samma lekis men blev nära vänner först i åk 6 när vi började på högstadieskolan Stranden i Mora. Ja jag vet att högstadiet börjar i åk 7 men i Mora fick politikerna för sig att det var en jättebra idé att flytta upp sexorna till högstadieskolan. Säkert för att årskullarna svajade i antal skulle jag tro. Iallafall så är Camilla en sådan där vän som man alltid kan ringa trots att det gått flera månader sedan man hördes sist och ändå är allt som förr. 

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: