I natt har Alice sovit riktigt bra. Hon somnade vid 24, vaknade vid 02 och 05 för mat och vid 10 gick vi upp för då var både jag och hon pigga. Alice måste ha förstått att mamma behövde vila ut en natt. Just nu är vi ute med Cubus och ska sedan traska ner på ICA och handla mat samt gå förbi Clas Ohlson med en sprayburk. Köpte 2 st för att jag tänkte spraymåla mina ljusstakar till koppar men blev verkligen inte bra så nu lämnar jag tillbaka en. 

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

    1. Det var några silverfärgade från Ikea. Vill ha det lite murrigare hemma och tänkte att jag skulle spraymåla ljusstakarna men var rätt svårt. Blev rinnigt och inte alls sådär kopparmetallic som jag tänkt utan mer matt i färgen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: