Mysigaste nattlampan är klart den som Alice har. Redan innan Alice fanns hade jag spanat in den här nattlampan och bestämt att den skulle min framtida bebis ha. Lampan heter Tranquil turtle och lyser som vågor på taket och väggar. Man kan välja om man vill att vågorna ska röra sig, hur starkt de ska lysa och om man vill ha havsljud eller havsljud och musik på. I början när Alice hade problem med magen så hade vi den här lampan på varje kväll då Alice skulle sova. Den hjälpte ju inte Alice så värst mycket att somna men jag och Andreas tvärdäckade iallafall. Nu däremot när hon är mer med och ser sig omkring, brukar hon kika på vågorna och somna efter ett tag. Jag tror det är bra med rutiner även för bebisar. Känns nog tryggt för henne att somna till lampan varje kväll.

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: