Förra veckan berättade jag att jag köpt två tavlor till Alice rum från Lena Wikman Design. Här kommer lite bilder på dem och Alice rum.Jag blev iallafall riktigt nöjd! Tidigare har jag haft en ganska vuxen stil när jag inrett i Alice rum. Men nu kände jag att jag måste få det att se ut som ett barnrum också. Är ju faktiskt ett barn som ska leka och ha kul där inne och då fungerar det inte ha det bara grått och vitt. Ramade in de två tavlorna med ramar från IKEA som heter Virserum. Har nästan enbart den ramen i Alice rum då det är plast istället för glas i dem. Jag tänker att om olyckan är framme och ramen rasar så är det iallafall inte glas överallt som kan göra illa barnet. 

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: