Här hemma händer det inte så mycket. Cubus ligger i sin bur och väntar på husse, Alice lyssnar på sin spelande nalle och jag kikar på barnkläder på nätet. Har hittat två märken som jag gillar, Marmar Copenhagen och Hust & Claire. Alice kommer att ha en väldigt blandad klädstil som bebis. Jag gillar både sprakande färger och den där romantiska, pastelliga stilen med volanger och spets. Bra att hon får prova på båda så att hon kan välja sen när hon blir lite större. Här hemma hänger förresten adventsstjärnan kvar i fönstret. När Alice hade problem med sin mage i början så var adventsstjärnan det enda som kunde avleda henne, därför fick den hänga kvar. Vad gör man inte för sin bebis liksom. Jag brukar iallafall ha gardinerna fördragna när den är tänd så inte grannarna tror man är helt knäpp.

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: