I går var vi ju till Dala-Floda för att hälsa på Alice mormor Birgitta och morfar Lennart. Pappa hade gjort en jättegod gryta som vi fick pressad potatis till. Jag har alltid förundrats över hur potatis kan bli så mycket godare bara av att man pressar den. När vi var där så tog vi det mest lugnt, pratade lite och drack kaffe. Min faster Kisti kom förbi och myste lite med Alice. På slutet innan vi skulle åka hem så hade Alice fått nog. Då var hon verkligen jättetrött och slut och när vi åkte hem vid ca 16.30 så somnade hon i bilen och sov med bara matningsuppehåll ända fram till 22.00. Då var hon vaken i två timmar och sen sov hon natten ut. Det slog mig då att det verkligen är skönast att bara vara hemma med Alice. Då kan hon sova i lugn och ro , när hon behöver. När vi är borta så får hon inte samma trygghet och ro för att sova den tid som behövs och blir därför trött och lite kinkig. Helst av allt skulle jag bara vilja vara hemma men jag kan ju inte låsa in mig i hemmet i flera månader och isolera mig helt. Så ibland när jag har ork så får jag ta såna här utflykter trots att både jag och Alice blir helt slut efteråt. 

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: