Idag kom Alice farmor Elisabeth/Bettan på besök. Hon brukar komma förbi och hälsa på Alice någon gång i veckan vilket vi uppskattar jättemycket! När Alice kom till världen så var det farmor som hjälpte Andreas att storstäda hemmet så att jag bara kunde mysa med Alice de första dagarna. När Alice hade som mest besvär med magen så fick Andreas ett sånt där hemskt skift med tre nätter i rad. Det ger ju riktigt bra med pengar men jag var inte imponerad av att bli hemma själv med en nyfödd liten nattuggla som knorra över magont. Då kom iallafall farmor Bettan till undsättning och hjälpte till några timmar på dagen så att jag kunde gå en promenad med Cubus och vila upp mig lite. Det var verkligen guld värt och jag är så glad att jag har en sån fin svärmor. Alice fick också en fin present av sin farmor – en snuttefilt från babblarna med sitt namn på, så söt! 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: