Idag hämtade jag ut ett paket från Twistshake vilket innehöll fyra fina nappflaskor till Alice. Just nu har de alla hjärtans dag erbjudande så jag fick fyra flaskor till priset av tre. Jag beställde flaskorna i torsdags och redan på fredagen kom det ett mejl om att jag kunde hämta ut dom. Sånt gillar jag! Det jag gillar mest med de här flaskorna är de fina färgerna. Visst är det så att man nästan vill äta upp dom. 

Nu har Alice 7 flaskor här hemma. Andreas tycker att det är onödigt många och ja jag vet att de är det men de är ju så fina. Plus att jag nu slipper diska stup i ett. Just nu har jag världens torraste och fnasigaste tanthänder som finns bara för att jag har fått diska så mycket. Så då är det ju en fråga om min hälsa också ?

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: