Vad passar bättre denna alla hjärtans dag än en kärleksberättelse. 2004 åkte jag och min kompis Camilla till Kos för att sola och bada medan Andreas åkte dit med sina kompisar Martin, Niklas och Rickard (Kromplutten) för att festa. När jag och Camilla satt på flyget till Kos såg vi några killar med cowboyhattar på sig vilket vi tyckte var väldigt udda. När vi kom fram till Kos och skulle kliva på bussen till hotellet så steg även de här killarna på. De klev också av vid samma hotell som oss och gick in i rummet bredvid. Till en början tyckte nog jag och Camilla att de här grabbarna mest var högljudda och dryga men dagen efter gick vi till en strand dit alla vingresenärer var bjudna och när vi då började prata med killarna kom vi fram till att de bodde i Grycksbo, jag i Falun och Camilla i Mora vilket är väldigt nära varandra. Vi kom också fram till att vi hade gemensamma vänner hemma. Vi började umgås med grabbarna på kvällarna när vi var ute, jag och Andreas hookade (som det heter på Norska) en kväll på cactus bar och sen dess, för att göra en lång historia kort, har det i princip varit vi två som gäller. 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: