I dagarna har det varit extremt fint väder här i Falun, undantaget idag. Det har varit såna där riktiga vårvinterdagar då solen skiner och man vill ut på isen, grilla korv och pimpla. Iallafall så har det här fått mig att kika på vårjackor/overaller åt Alice. Första problemet var dock att bestämma mig för om jacka eller overall var rätt val. Första tanken var overall men sen kom jag fram till att det nog blir väldigt varmt en riktigt solig vårdag. Alice kommer dessutom mest att ligga i vagnen, det är ju inte som att hon kan hoppa och leka i leran direkt. Jag hittade en jättefin jacka från Mini A Ture som jag blev helt kär i! Problem ett löst, jacka får det bli. Problem nr två – Vilken storlek ska jag satsa på? Alice har precis börjat använda stl 62. Ska jag köpa den storleken och hoppas hon har den ett tag eller ska jag satsa på stl 68. Är ju ändå några månader kvar till riktiga våren kommer. Sen kan hon ha jackan på ruggiga sommardagar och hösten om jag tar stl 68. Så får nog bli så. 

Problem nummer tre – Här har jag inte bestämt mig än. Vilken färg ska jag välja? Mörkrosalila, ljusblekrosa eller bubbelgum. Hjälp alla är ju så fina!  Problem fyra vilken modell är bäst? Den med ficka på magen är ju så söt men kanske sjukt osmart att det bara går att öppna jackan bak när man har en bebis som blir varm när hon ligger och sover i vagnen. Hur ska jag kunna vädra då liksom.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: