Idag var jag och Alice på fjärde föräldragruppsträffen. Alice var glad hela träffen även denna gång och har som vanligt sovit bra länge efteråt. Det blir verkligen massor med intryck för henne och jag ser för varje gång hur hon upptäcker nya saker. Idag var det väldigt spännande att kika på kompisarna och se vad de hade för sig. Den här träffen pratade vi om sjukdomar. Lite tips om vad man som förälder kan göra för att lindra. Vi han även med rygg, ansikts och armmassage. Alice gillade verkligen inte ansiktsmassagen. Jag skymde väl hennes synfält med mina händer säkert. Jag tog även en vikt på Alice då hon ätit lite dåligt på sistone. Hon hade iallafall gått upp i vikt så det kändes lugnande. Fick som tips av sköterskorna att ge lite koksaltlösning i näsan då barn kan äta sämre när de får virus och blir snuviga. Vi fick även tillåtelse att börja med lite gröt och se om hon gillar det. Så idag ska vi testa gröt från Semper som är från 4 månader. 

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: