Det blev en märklig midsommarafton i år. Då jag haft förkylningssymptom i veckan så fick dagen spenderas hemma i lugnet, vilandes i soffan. Tur att det kommer fler midsommrar.
I måndags var jag däremot lite piggare och passade på att fota mina små älsklingar. Alice fick ha flokläderna på sig medan Calle hade finkläder från Newbie. Tyvärr har vi ingen liten masdräkt som passar honom just nu. Såg dock att kronprinsessans barn hade fotats liknande tidigare med prinsessan Estelle i Sverigedräkten och prins Oscar i finkläder.
Vi ställde upp Alice dockhus, en vinst från lekmer.se vid sänghimlen från numero74 och fotade lite. Jag berättade för Alice redan innan att vi skulle ta några fina foton som vi kunde skicka till Mormor och Farmor och då blev Alice genast på. Calle skärpte till sig en liten stund för att senare göra lite som han vill. Helt normalt för en tvååring med spring i benen.
Fina foton blev det även om jag bara hade mobilkameran att fota med.

Så fina barn som sätter sig fint för fotografering.
Så bra att han en lillebror eller storasyster att hålla i handen genom livet.
När Calle föddes kallade Alice honom för Lille vilket är ett smeknamn som hänger kvar än idag.
En busig liten tjej i sina flokläder. Tyvärr hängde jag kortilsäcken på fel sida. Synd, för annars hade den synts väldigt bra här.
Älskar det här fotot.

Nu är midsommardagen snart slut barnen sover i sina sängar och vi ska se en film här hemma.

Du kanske också gillar:

4 kommentarer

  1. Om prins Oscar kunde vara i finkläder och ingen dräkt går det väl an! 🙂
    Fina bilder helt klart. Ska du skriva ut och sätta upp?

    1. Absolut ?
      Tack! Vissa foton har jag framkallat som tavlor men dessa får nog vara i vår årsbok. Brukar samla foton från året, skriva lite och därefter framkalla som en fotobok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: