Kände mig mycket piggare imorse så gick en promenad med Cubus runt slagghögarna. Solen värmde på och ett lugn låg över Falun. Brukar alltid vara så stillsamt ute på söndagsmorgnar. Är en sån fin vända att gå med Cubus runt slagghögarna. Egentligen är det ganska fult, en stor hög med sten men är en väldigt fin utsikt över Falun när man väl står högst upp.

Cubus såg ut att riktigt njuta, den lilla soldyrkaren.
Hoppbackarna syns långt bortanför.

Annars blev det en lugn dag. Har försökt vila medan barnen sysselsatt sig här hemma. Tror det gav resultat då förkylningen var som bortblåst vid lunch. Skönt tänkte jag tills jag såg att barnens näsor började rinna och hörde hur Alice började hosta vid lunchen. Bara att fortsätta isolera sig alltså.

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: