Vad är det med 2åringar och Pippi Långstrump? Jag har sett ett mönster i min släkt och det är att Pippi går hem hos barnen i 1-2årsåldern. Alice älskade Pippi när hon var runt 2, hennes kusin likaså och självklart blev Pippi en favorit hos Calle när han var runt 1,5 år. Kärleken består än idag. Varje morgon och varje kväll ska Calle “Titta Pippi”. Detta till Alice förtret då hon redan haft sin Pippi period och numer hellre tittar på Paw patrol.

På fredag fyller Calle 2 år och självklart ska en Pippifantast ha sitt alldeles egna Pippikalas. Igår kväll började jag med vaniljkakor som jag stansat ut med Pippiformar som finns att köpa lite överallt. Kommer bli kalas för en liten Calle.

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: