Jag deltar i en bloggutmaning nu de sista dagarna i Juni som är ett initiativ från min fina vän http://www.saramadeleine.se

I år blir det en hemester. Vi kommer att stanna på hemmaplan mestadels då läget är som det är med covid-19. Som längst kommer vi åka till Grycksbo för att bada vid Andreas morfars brygga eller hälsa på mina föräldrar i Dala-Floda. Annars blir det nog att stanna hemma i Falun och vila upp sig mestadels vilket kan vara skönt det också.

Idag åker vi till min familjs fäbod i Dala-Floda. Den fäboden är en del av mitt bloggnamn Koppslalisa. Koppsla är nämligen ett gårdsnamn från min släkt och fäboden i Dalafloda tillhörde koppslagården.

Vid fäboden finns ingen el och vatten hämtas i en källa. Det ska bli riktigt skönt att bara koppla av en stund och vila från allt ett tag.

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: