Hipp hipp hurra för Calle som fyller 2 år idag. Oj vad tiden går fort men Calle kommer alltid förbli vår lilla plutt eller vår Lille som Alice kallade honom för i början.

Calle sovandes med sin favorit, kanin eller gnin som han själv säger. foto: Madeleine Stenberg

Calle föddes mitt i tropiska hettan 2018 då det var precis sånt fint sommarväder som det är idag. Just då, höggravid och tjock och därefter ammande så tyckte jag kanske inte att det var särskilt fint väder. Calle kom bara några dagar efter skolavslutningen i vecka 39 med en himla fart så älskad och självklar del av vår familj från första stund.

Dagen har firats med att vakna upp vid min släkts sommarstuga vid buo. Vi åt frukost, öppnade lite paket, njöt en stund av lugnet och därefter åkte vi mot Grycksbo och tog ett dopp vid Andreas morfars brygga. Efter att ha badat så åkte vi hemåt, vilade och lekte med Calles leksaker. Calle blev väldigt glad över sina presenter och han älskar att bada så känns som att det nog blev en fin födelsedag för honom.

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

    1. Ja det var supermysigt. Både Alice och Calle gillade att vara vid stugan. Alice har pratat om att det var så gosigt vid stugan efteråt och att hon vill dit igen. Det var betydligt svalare än det är i lägenheten så var skönt att sova där en natt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: