Jag kör en bloggutmaning av http://www.saramadeleine.se de här sista dagarna i Juni. Dagens tema är: Det här måste jag fixa under semestern i år…

Jag har två saker jag vill fixa under semestern i år. Nummer ett är att få Calle blöjfri. Ska bli så skönt att bli av med ännu en bebisgrej. Alice blev blöjfri vid 2,5 år. Med Calle kände vi att det var dags nu då han börjat visa intresse för saken och vill göra lika som sin storasyster. Det har gått över förväntan faktiskt då det bara har gått en vecka sen vi tog av blöjan och Calle numer alltid säger till när han vill gå på toaletten. “Pova tetten liten, liten stun” säger han sötisen.

Calle vid läggdags igår. Jag sa att han skulle vara tyst och sova varpå han sätter sig upp, håller ett finger för munnen och säger shh…

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: