Jag har fixat till lite i Calles rum.

Finaste sängen från Sebra Kili som Calle fick ärva av Alice. Suktade efter den bra länge och då Alice fick en begagnad vagn som vi köpte av bekanta så kände jag att jag hade råd att unna mig en dyr spjälsäng. Sänghimmeln är från numero 74 och väggdekoren från Cam cam copenhagen. Filten är bästa klippan ullfilt som både Alice och Calle haft i barnvagnen som bebisar.

Bänk från IKEA Stuva. Tycker den är så bra då man drar ut lådorna. Perfekt då man kan förvara saker uppepå lådan men ändå smidigt ta leksaker under. Som ni ser älskar Calle Pippi.

Finaste tavlorna från Mrs Mighetto. En är nu utbytt vilket ni får se imorgon. Pippitältet fick Calle av sin farmor i födelsedagspresent. Både Alice och Calle älskar att leka med det. Bollhavet från Misioo är också en favorit för Calle, dock inte för mamman som plockar upp bollarna minst en gång om dagen.

En dopstol som farmor målat, söt krokhängare från bloomingville, tavla från formeli med Calles egna fotavtryck samt en lilla gubben-väska från H&M. Tittar man närmre på dopstolen ser man att farmor skrivit “Lille” på regskylten. Det smeknamn som Alice gav Calle som bebis.

Tycker jag fått till det bra i Calles rum. En bra blandning av färgglada leksaker och stilrena, dova färger som lugnar ner intrycket i rummet.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: