Calle vaknade redan vid 04.45 idag då han väcktes av Andreas larmklocka. En tid som jag själv inte alls var redo att gå upp på, men så är det med barn ibland. Vi har tagit bort vilan på dagen nu ihopp om att få sova längre på morgonen och det har fungerat skapligt då vi fått sova till 06.30 åminstone. Idag fick Calle sova en halvtimme på dagen iallafall, annars hade han aldrig orkat med eftermiddagen.

Då vi vakade så pass tidigt idag så kände jag att vi behövde komma ut en vända så vi gick upp till gruvan. Vi bor väldigt nära Falu gruva och det tar bara 10 minuter att gå upp dit. Väl framme tog jag lite foton på barnen.

Vid tågvagnen
I en stenmur finns det en lucka som Alice tycker om att knacka på.

Vi gick runt lite, utforskade, kollade på gruvhålet och lekte i den lilla lekparken. Efter det tog vi en vända till Hästparken i Elsborg. Alice och Calle lekte en stund innan det var dags att bege oss mot stan.

Väl på stan gick vi in på Clas Ohlson och köpte akvarellpapper som jag tänkte vi kan måla sockermålning på imorgon. Jag köpte även en ram till Mrs mighetto tavlan. Calle har fått en ny och Alice får ta över Calles gamla tills jag köpt en mer passande till hennes rum. Jag tror att postern “dear kid” skulle passa bra där inne.

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: