I lördags frågade Madde om vi ville ses en sväng, fika och fota barnen lite. Det ville vi såklart så jag packade med mig barnen, fika och satte oss i bilen.

Vi mötte upp Madde och hennes söta pudelvalp Skilla vid Coop som är vid Kvarnberget och gick bort mot Främbyskolan där det finns en superfin park. Där promenerade, lekte och fikade vi. Alice är väldigt förtjust i Skilla och ville busa lite med henne. Madde tog även flera foton på barnen.

Kikar ner från bron.
Stor och liten, tillsammans genom livet.
Alice gör high five med Calle. Calle undrar vad som försigår.

En riktigt mysig eftermiddag. Jag och Madde brukade gå och fika på caféer ibland innan corona vilket jag saknar supermycket. Så skönt nu när det är sommar och vi kan ses utomhus istället. Kolla in Maddes blogg http://www.saramadeleine.se

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: