Här hemma övar vi just nu upp nacken. Sist vi var på föräldragruppen fick vi ett kompendium med lite lekar som stärker upp nacken. Alice har haft en rätt stark nacke tidigt men är ju alltid bra att vara så mycket som möjligt på mage när hon väl är vaken. Här kommer några av övningarna vi har testat här hemmaLigga på mage och titta på mamma eller en rolig leksak. Ligga över mammas böjda knän och kika. Ligga över ett eller två ben och flyga flygplan. Tränar även mammas magmuskler OBS.Rekommenderar inte denna övning vid nyligen intagen måltid. Första övning vi gjorde och det kom en präktig kräka över hela mig. Ligga över mammas böjda knän åt andra hållet. 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: