Idag var jag och Alice på föräldragrupp för tredje gången. Jag vet att det inte finns någon föräldragrupp del 1 att läsa här på bloggen men det är för att jag inte hade börjat blogga då. Idag fick Alice lite arm- och bröstkorgsmassage. Hon var på g och tyckte det var kul hela tiden men efter massagen tvärdäckade hon. Då var hon jättetrött efter alla intryck. Vi fick även lite information om introduktion av mat för bebisar. I Sverige rekommenderar man introduktion av mat vid fyra månaders ålder medan det i Norge finns en rekommendation på 3 månader. Alice har börjat kolla in när jag äter och följer varje tugga jag tar så jag frågade om det var okej att börja introducera maten redan nu och det fick jag klartecken för. Till en början ska vi bara ge provsmakningar av den mat vi äter på ca ett kryddmått. Jag tycker ju att det här är jättekul och känner mig ivrig att prova så redan idag fick Alice äta en liten makaron som jag mosade. Den åkte ur några gånger först men sen så åkte den ner. 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: